Συμβουλές για τη μέθοδο Vacupower

Συμβουλές για τη μέθοδο VacuPower:

>Μία εφαρμογή στο VacuPower διαρκεί 30 λεπτά. Αυτός είναι και ο μέγιστος χρόνος άσκησης στο VacuPower ανά ημέρα.

>Να φοράτε αθλητική και άνετη ενδυμασία ώστε να επιτρέπεται στις ιδιαίτερες συνθήκες που αναπτύσσονται στο μηχάνημα να δρουν στο σώμα σας. Αποφύγετε τα κολάν.

>Η διάρκεια κάθε συνεδρίας πρέπει να είναι 30 λεπτά και να γίνεται μέρα παρά μέρα. Αποφύγετε τόσο το συχνότερο, όσο και το μεγαλύτερο διάστημα μεταξύ των συνεδριών.

>Να φροντίζετε να είστε κατάλληλα ενυδατωμένοι πριν τη συνεδρία. Η λήψη μισού(½) λίτρου νερού πριν, είναι σημαντική.

>Εάν θέλετε να κάνετε κάποιο άλλο είδος άσκησης μετά η συνεδρία σας στο VacuPower, αποφύγετε οτιδήποτε θα σας είναι ιδιαίτερα κουραστικό και εξαντλητικό, τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις(3) ώρες.

>Παρατηρήστε το σώμα σας, το δέρμα σας και γενικότερα τη διάθεση και τις δυνάμεις σας από συνεδρία σε συνεδρία και μετρήστε τις εμφανείς διαφορές πάνω σας ανά πέντε(5) περίπου συνεδρίες.

>Τέλος, για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα από την εφαρμογή του VacuPower, θα πρέπει να ακολουθείτε μία διατροφή με περιορισμό στα λίπη και τα απλά σάκχαρα, συμπεριλαμβανομένης και της «κρυφής» ποσότητας που βρίσκεται σε διάφορα τρόφιμα και να κάνετε τουλάχιστον 10 συνεδρίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

25410-29500
Γ.Κούρκουλα 1 Ξάνθη 67100

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα 10:00-22:00
Τρίτη 10:00-22:00
Τετάρτη 10:00-22:00
Πέμπτη 10:00-22:00
Παρασκευή 10:00-22:00
Σάββατο κλειστά

Facebook Feed

Summer Offer by Venus Exclusive Fitness Club: 6 μήνες μόνο 85€. 🔴 Να είσαι σίγουρος πως εδώ θα τα καταφέρεις! 👏

ΔΩΡΑ με την συνδρομή σας: 🎁 Δώρο η εγγραφή σας 🎁 Δώρο ατομικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας > Δεν περιλαμβάνονται τα ομαδικά προγράμματα.
> Δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις - παροχές. > Ολοκληρωμένο γυμναστήριο με τους πιο ενημερωμένους γυμναστές για τις νέες τάσεις στη σύγχρονη προπόνηση❗

#VenusFitnessFirst #VenusOffer #Offer
#ExclusiveFitnessClub #XanthiGym

Venus Exclusive Fitness Club | Τ: 25410 29500 | Γ. Κούρκουλα
...

View on Facebook